CLO BOUWT 176 HUIZEN, MET WIENS GELD?

Ronald Hooghart heeft onlangs in een televisieprogramma verteld, dat hij 176 huizen heeft gebouwd. Dat betekent dat naar de mening van velen, 176 mensen een hypotheek bij Hooghart aflossen. Althans, een huis aflossen en dat de CLO dan een administratie van een bank zou moeten hebben, om dit alles bij te houden en verantwoorden. Keerpunt vraagt zich af, of huizenbouw voorkomt in de statuten van de CLO. Oud-minister Harold Rusland zei een paar maanden terug in het radioprogramma van ABC, dat de CLO niet was opgericht voor huizenbouw. De Verenigde Naties hebben in de negentiger jaren, armoedebestrijding opgenomen in de millenniumdoelen, dus het zou ook zo moeten zijn dat organisaties huizen bouwen. Volgens de media, heeft rechter Lackisaran het CLO-project bezocht. Maar het heeft er veel van dat de administratie van de CLO een bacovenwinkel is, terwijl de organisatie als een bank denkt te kunnen functioneren. 176 huizen, waarbij de aflossing rond de euro 500 – euro 600 per m2 moet zijn. Vervolgens zei Hooghart in een uitzending van Apintie, dat de mentaliteit van de mensen is om niet te betalen. Dus nu weet Keerpunt al wat er komt. De economie is totaal kapotgemaakt in 10 jaar regering Bouterse, waardoor de lagere klasse nooit in de gelegenheid zal komen om een huis te kopen/bouwen, laat staan een lening voor een huis aflossen. Zeker niet wanneer de koers in 10 jaar tijd, met 700 procent omhoog ging van 2.80 naar 21. Wij hebben nu het vermoeden, dat Hooghart huizen heeft verdeeld, en zijn politieke partij kreeg vervolgens niet eens 1 zetel. Daarom is hij verbitterd en het zal een wonder heten als 10 procent van de Hooghart begunstigden, daadwerkelijk heeft afgelost. Hij was ook degene die vol overtuiging bekende, dat hij niet zou meewerken om Hoefdraad in staat van beschuldiging te stellen. Hoefdraad was zijn vriend en nu blijkt waarom. Hij mocht grote sommen geld bij SPSB gaan lenen.

More
articles