Kuldipsingh Group vernieuwt toiletten O.S. Domburg

De toilettengroep van O.S. Domburg verkeerde in een zeer slechte staat. Er was sprake van lekkages, de deuren waren kapot en ook huisden er vleermuizen in de toiletten. Stichting Red Su Support, heeft de Kuldipsingh Group benaderd om een bijdrage te leveren bij het vernieuwen van deze toiletten. Het plafond is geheel vernieuwd met mooie verlichting, de toiletpotten zijn vervangen, er zijn nieuwe deuren geplaatst, de lekkageproblemen zijn opgelost, de kranen zijn hersteld en de toilettengroepen hebben een verfbeurt gekregen.

Niet alleen de jongens en meisjes van O.S. Domburg, maar ook de leerkrachten kunnen wanneer de school weer van start gaat, gebruikmaken van schone toiletten, geheel gedoneerd door de Kuldipsingh Group. Het toilettengroep-project valt onder het Kuldipsingh Social Support plan.

More
articles