Kuldipsingh is 40 jaar en trakteert internaat Eben Haëzer

Het internaat Eben Haëzer werd gesteund door ‘Kuldipsingh Social Support 2020’ doormiddel van de renovatie van de toiletten, de plaatsing van een buitenkraan waar kinderen na het spelen hun handen kunnen wassen. (archief foto uit 2019)

Ondanks de beperkingen door de COVID-19, gaan wij door met de uitvoering van het project: ‘Kuldipsingh Social Support 2020’, stelt Kuldipsingh in een persbericht. Deze keer werd het internaat Eben Haëzer gesteund door middel van de renovatie van de toiletten, de plaatsing van een buitenkraan waar kinderen na het spelen hun handen kunnen wassen. Verder hebben de kinderen door de plaatsing van plafondventilatoren, nu ook verkoeling in de slaap- en woonkamers. Ook kunnen zij hun schooltas nu netjes opbergen in de nieuw geplaatste lockers en kunnen zij zich creatief uiten op een nieuw schoolbord. Het gebouw heeft ook een verfbeurt gekregen.

“Woorden volstaan niet om onze bijzondere dankbaarheid uit te drukken aan de firma Kuldipsingh N.V., voor haar gulle Social Support 2020 aan het internaat Eben Haëzer. Wij zijn diep ontroerd bij de aanblik van het volledig van binnen en buiten geverfde gebouw, de vernieuwde keuken, toiletten en ventilatoren. Uw support met betrekking tot de creatie van een veilige plek voor de kinderen, is onbeschrijfelijk. Als bedrijf bent u een voorbeeld voor ons allen in Suriname”, zegt Orvea Cooman, voorzitter van het internaat Eben Haëzer.

Voor zover de COVID-19 maatregelen het toestaan, zullen wij doorgaan met het ondersteunen van sociale instellingen die vallen onder het project: ‘Kuldipsingh Social Support 2020’. Houd onze nieuwsberichten dus in de gaten en stay safe!

More
articles