HANGT DE VUILE WAS AL BUITEN?

Al geruime tijd gaat het niet goed binnen de gelederen van de Abop. Zo is Joel Martinus meer bekend als Bordo, als ondervoorzitter van de partij, naar de media gestapt om zijn misnoegen te uiten over personen die volgens hem geplaatst worden in een bepaalde functie. Bordo zou hebben aangegeven, dat zijn doel nog steeds is om het volk uit zijn benarde positie te halen, echter merkt hij dat er nu al tegen de afspraken in wordt gewerkt. Is dit de bevestiging dat nu al de vuile was van de partij, buiten wordt gehangen? Brunswijk reageerde gelijk en zei dat Bordo nooit ondervoorzitter is geweest. Komt nu de aap uit de mouw? Er werd dus al die tijd niet de waarheid gesproken of er is misbruik van hem gemaakt, zoals ook Bordo zou hebben aangegeven. Ging het bij de Abop om sponsering of om de kijkcijfers die Bordo brengt. Of zouden Rusland en Nerkust normaal aangehouden worden binnen de regering als er niets was gezegd? Gaat het in dezen om eigen belangen, zoals een parlementariër uit de oranje partij, zou hebben aangegeven. Het is duidelijk dat er veel meer achter zit, maar zoals altijd tast de samenleving in het duister. Hoelang zal het nog duren voordat het geheel uit elkaar valt? Het is duidelijk dat de samenwerking niet het gewenste resultaat oplevert. Bordo is voor nu op non-actief gesteld, misschien om te voorkomen dat zaken verder uitlekken. De vorige regering was bepaald niet transparant, het is niet te hopen dat wij een herhaling hiervan krijgen.

More
articles