Gajadien: ‘Bouterse heeft filmpje zelf laten uitlekken’

In een filmpje waarop te zien is dat president Desiré Bouterse gezellig met een groep jongeren aan het borrelen is, ontstond daarbij de indruk, dat het staatshoofd zich opzettelijk niet heeft gehouden aan het samenscholingsverbod en nog minder rekening heeft gehouden met ‘social distancing’. Het filmpje naar verluidt zou afgelopen vrijdag gemaakt zijn te Flora. VHP-parlementariër Asiskumar Gajadien om een reactie gevraagd, zegt dat Bouterse dit soort scenario’s altijd gebruikt, om het volk te misleiden en het is overduidelijk dat Bouterse deze video zelf heeft laten uitlekken. “Bij deze president weten we allemaal, dat hij nog ergere dingen kan doen. Als hij zelf een moordverdachte is in zijn eigen land, erger dan dit, zal het dan niet kunnen”, aldus Gajadien.

Volgens de VHP-parlementariër wil de president een bepaalde indruk wekken bij de samenleving en wil overkomen als een peoples-person, maar komt helemaal verkeerd over. “Dit geeft weer aan, dat de president bewust bezig is met zijn praktijken.” Gajadien zegt dat Bouterse geen andere stof meer heeft om te vertellen, dus maakt hij gebruik van dit soort scenario’s. “Dit is de zoveelste afleidingsmanoeuvre van hem en dat kunnen wij niet ontkennen”, aldus de VHP-parlementariër.  Volgens hem probeert Bouterse de mensen af te leiden van de werkelijke omstandigheden die zich nu afspelen in ons land. Daarentegen geeft Gajadien aan, dat het nu meer dan ooit ligt aan de samenleving, of zij verandering wil.

“Over 40 dagen zullen wij naar de stembus gaan, waarbij het volk zal oordelen, wie aan de macht komt.” “Wil men een nieuwe wind zien waaien en een goed bestuurlijke regering hebben of wil men nog steeds gebukt gaan onder deze situaties?” , stelt Gajadien.

Volgens hem kan men geen wet tot stand brengen, waaraan dezelfde mensen zich niet kunnen houden. De parlementariër stelt verder, dat dit weer de zoveelste politieke stunt is van de NDP, “De aandacht en de campagnes binnen de partij die normaal doorgaan, terwijl andere partijen wél worden beperkt”, aldus Gajadien.

More
articles