Showbiz Tori Leuk om te weten!

*Het nieuwste album van Young Boss, meer bekend als Bakaa Boi is binnenkort op TrackDrip.  De artiest heeft de coverart van het album op donderdag 26 februari met de wereld gedeeld. Het album heet Mens zonder tranen en bevat 16 tracks.

*De zanger en songwriter Byciel Watsaam en zijn vrouw Lycintha Watsaam  zijn de gelukkige ouders geworden worden van hun tweede kind, dat op 25 februari werd geboren. Hij heet Ridouan Watsaam. Byciel en Lycintha trouwden in juli 2017.

*De rapper Yogi D is na jaren terug met een nieuwe single. Het brengt het lied “Koers”. Hij vertolkt het samen met de Ghetto Crew. Yogi D heeft plannen om zijn hit Splinter opnieuw uit te brengen.

*De Surinaamse zanger en songwriter Jeangu Macrooy presenteert op 4 maart de song die hij op het Eurovisie Songfestival, gaat zingen. Het nummer is voor het eerst te horen bij het populaire praatprogramma van de Nederlandse tv “De Wereld Draait Door”.

*Buju Banton en Koffee vertegenwoordigen de meeste nominaties voor de International Reggae and World Music Awards die eind van de maand op Jamaica wordt gehouden. Buju heeft 11 nominaties en Koffee 9.

*De wereldbekende  Surinaamse DJ Chuckie is in Nederland. Hij treedt morgen, zaterdag, op het feest Voltage in Den Haag op. Op 7 maart is Chuckie achter de draaitafels te bewonderen op het Crazylandfestival in de stad Eindhoven.

More
articles