Popduo Ohana lanceert eerste single

Het popduo Ohana dat gevormd wordt door Tanio en Joana heeft zijn eerste single op TrackDrip gelanceerd. Het nummer heet ‘Zwaard’. Tanio is naast de zanger ook tekstschrijver, terwijl Joana alleen zingt. In 2019 werden ze geïnspireerd wat meer te gaan doen met hun talent. Zij besloten toen een duo te vormen. De naam ‘OHANA’ betekent in het Hawaiiaans familie. Tanio en Joana zijn familie van elkaar, oom en nichtje. Het popduo staat onder contract van MrZonneman Music Agent/Distribution. Tanio en Joana geloven dat deze samenwerking een push zal geven aan hun carriére. De clip van de eerste single wordt binnen niet al te lange tijd gelanceerd. Ohana heeft voor het eerst opgetreden bij de Valentijnsdinners show van de R & B soulgroep Re-Play en zangeres Nisha Madaran op 14 februari in de KKF hal.

More
articles