February 29, 2020


Muziek even belangrijk als hartslag Chemelda Dielingen


February 29, 2020

Muziek is net belangrijk voor de veel belovende zangeres Chemelda Dielingen als haar hartslag. Dit vertelt ze in de intro van haar pas uitgebrachte debuut EP ‘Voorzichtig’. Chemelda verwierf veel roem met de medley van haar favoriete songs van Kenny B (Bosie mi) Jayh (Volgende stap), Jonna Fraser (Niks nieuws) en Badderman (Te dede) die ze in augustus 2017 op YouTube lanceerde. Hiernaast bracht ze twee singles uit. Het gaat om In Love en Taigi Mi. De veel belovende zangeres heeft een belangrijke boodschap aan alle jongeren die een droom hebben, maar bang zijn om die te volgen. “Met mijn zang wil ik jongeren stimuleren om hun dromen te verwezenlijken. Volg je dromen, werk hard en ga elke dag harder dan de vorige”.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249