Troefcallcompetitie naar climax met nog 3 wedstrijden te gaan

Met nog 3 speelrondes te gaan gaat de troefcall competitie naar een climax. Sudhar verloor verrassend van SMC met 66 – 80. SMC  was heer en meester tijdens deze wedstrijd, maar toch kon Sudhar de wedstrijd in de allerlaatste ronde winnen. Een  koppel van Sudhar had een  contante ”  baunie ” maar verzuimde deze te geven. Hoogste score SMC : Sarwankumar . Jangbahadoer – Radjkoemar . Lokha 26 pnt . Hoogste score Sudhar : Navin en Arvind . Jiawan 19 pnt .Kampoe boekte een benauwde zege op BSamboys  mede door een fout van de ploegleider van BSamboys die verzuimde om de gepleegde wissel op het bord aan te geven waardoor Kampoe gratis 8 pnt bij kreeg . BSamboys zou toen leiden met 1 pnt  want het koppel won met 6 – 2 . Kampoe won met 80 – 69 , maar indien de fout niet was begaan zou de scorebord anders uitwijzen en had BSamboys de wedstrijd met 1 pnt gewonnen , doordat de laatste ronde gelijk eindigde . Hoogtescore Kampoe : Jitin. Ramcharan. – Manodj. Timal en Dinesh. Hardin – Ramon. Ramautarsing 22 pnt . Hoogste score BSamboys : Nitin. Krishnasingh – Vikash. Mathoera  26 pnt .Palmboys maakte korte metten met Kolibrie en won groots 106 – 60 . Palmboys domineerde de wedstrijd en speelde deze rustig uit , maar in de 4e ronde gaf het Palmboys koppel : Alfred. Biekman – Dheeradj. Lachminarainsingh een ” baunie ” aan het Kolibrie koppel: Marcello. Belgraef. – Otmar. Kerdijk . Hoogste score Palmboys : Alfred. Biekman – Dheeradj. Lachminarainsingh  47 pnt . Hoogste score Kolibrie: Jules. Keerveld – Armand. Dewkindan en Arnold. Oron.  – John. Esseboom  20 pnt . Toppers maakte geen grappen en won vrij eenvoudig van Formula met 92 – 60 . Toppers domineerde de gehele wedstrijd en was de terechte winnaar . Hoogste score Toppers: Mano. Vasilda – Sandro. Colli 27 pnt. Hoogste score Formula : Roel. Stanton. – Jerry. Choenni 25 pnt . “t Hofje speelde een formidabele wedstrijd tegen Olaria en won verdiend  met 85 – 64. “t Hofje startte sterk en eindigde ook sterk en verdedigde zijn voorsprong van 10 pnt tot het einde. Hoogste score “t Hofje :  Orassio . Wartes – Sigmund. Starke  25 pnt . Hoogste score Olaria :  Sameer . Gobind  – George. Soekhai  25 pnt . Trekkers won de beslissingswedstrijd van Pintoboys met 87 – 65 . Trekkers kwam terug van een achterstand en nam in de 3e ronde afstand van Pintoboys door deze ronde met 34 – 10 te winnen. Hoogste score Trekkers : Wim. Pooters – Armand. Cruden  30 pnt . Hoogste score Pintoboys  : Chatsh. Naipal. – Amitkumar. Baldan.   19 pnt .

Trekkers en Shaktie plaatsen zich alvast voor het Sterrentoernooi.

Programma donderdag 20 februari 2020 in Sportcafe Munder om 20.00 uur:

  • SMC – Kampoe
  • Toppers – Palmboys
  • BSamboys – “t Hofje
  • Kolibrie – Olaria
  • Formula – Sudhar

More
articles