Bendt verstaalt Tay Jimmy tijdens SKD

Het is Gerson Bendt gelukt om Tay Jimmy te verslaan in de tweede speelronde van het Surinaams Kampioenschap Dammen (SKD). Tay Jimmy die op de eerste plaats stond van de standenlijst, heeft de partij uit handen gegeven door onoplettendheid. Hij heeft het aantal sets van 50 niet kunnen behalen binnen de twee uur. En volgens internationale spelregels heeft de tegenstander reglementair gewonnen. Bendt speelde bij de openingsdag gelijk met Amelo Fernando.

Overige uitslagen van de 1e en de 2e ronde:

Ronde 1:28 januari

Sadiek Jerry – Somai Dieeredj 1-1,  Bendt Gerson’ – Amelo Fernando 1 – 1, Amoikoni Edson – Bohr darryl 1 – 1, Kemnaad Rinaldo – Oostenburg Marcel 1 – 1, Lionel Rodney – Tay Jimmy 0 – 2, Ragho Naresh – Mohan Aroenath 2 – 0, Debipersad Sharvan – Dipai Rajesh 2 – 0, Dumfries Glen – Levens Robur 2 – 0, Salarbaks Arief – Salarbaks Niaaz 1 – 1, Kasi Jimmy – Bhagwandas Arwien 0 – 2, adaba Carlos – Cheng Jimmy 1 – 1, Kaaiman Sonny – karijodrono Cliff 1 – 1, Anches Waldi – Don Ellioth 2 – 0.

Ronde 2: Januari

Tay Jimmy – Bendt Gerson’ 0 – 2, Bhagwandas Arwien – Ragho Naresh – , Dumfries Glen – Debipersad Sharvan – , Anches  Waldi – Schmeltz  Johnny 1 – 1, Mohan Aroenath  XSadiek Jerry 0 – 2,  Somai Dieeredj – amoikoni Edson – ,  Amelo Frenando – kemnaad Rinaldo 0 – 2, Bhor darryl – Salarbaks Arief 1 -1,  Oostburg  Marcel – Carlos 1 – 1,  salarbaks Niaz – Kaaiman Sonny 2 – 0,  Karijodrono Cliff – Cheng Jimmy 1 – 1,  Dipai rajesh – Lion Rodney 0 – 2, Levens Robur – Kasi Jimmy 1 – 1, Don Ellioth – Sital Dewharan  2 – 0.

More
articles