KTPI en PL werken samen om regering te verslaan

De Pertjajah Luhur (PL) hield zaterdagavond in verband met het 21-jarig bestaan van de partij, in haar partijcentrum een eenheidsmanifestatie. Tijdens deze meeting kwam naar voren dat de partij samenwerkt met de KTPI om de huidige regering te verslaan.
PL-voorzitter Paul Somohardjo, zei tijdens een dankdienst waarop leden en andere genodigden aanwezig waren, dat bij 21 jaar PL, bij hem een gevoel van dankbaarheid overheerst. Hij gaf aan in zijn toespraak, dat hij zeer tevreden is dat er onder zijn bewind een eenheidsbeweging is ontstaan, waarin de KTPI, Nieuw Suriname en PDO, zich hebben gebundeld. ‘’De PL vormt samen met deze partijen één vuist om de huidige regering te verslaan’’, aldus Somohardjo. Abop-assembleelid Edward Belfort en VHP-hoofdbestuurslid Mahinder Rathipal, waren eveneens aanwezig.
Volgens Somohardjo moet de oppositie een hechte eenheid vormen om de NDP te verslaan.

”De NDP mag niet meer dan zeventien zetels behalen de komende verkiezingen”, zei hij. Verschillende sprekers haalden aan dat de NDP het land heeft vernietigd met hun wanbeleid. “Daarom moeten wij samenwerken en voorkomen dat de NDP weer aan de macht komt”, aldus Somohardjo. Hij zei dat het niet zo kan zijn dat de massa in de paarse partij zit, want de Abop had ook een grote opkomst te Bronsplein en de aanwas van PL-meeting bewijst hoe groot de partij is.
Tijdens deze grote feestbijeenkomst werden alle adspiranten van de partij gepresenteerd. Wie de partij op de kandidatenlijst zal plaatsen, wordt in april bekendgemaakt. Eerder op die dag waren er ook voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd.

More
articles