Geen winst voor Suriname dag 4 Consude games

De 4e dag van de Consude games heeft Suriname geen overwinningen opgeleverd. Bij het onderdeel atletiek, 200m en 2000m duurloop, is de top 3 niet behaald, maar de atleten hebben wel hun personal best verbeterd. De schakers hebben van Peru verloren met 1 – 3. De judoka’s die vandaag in teamverband zijn uitgekomen, hebben de top niet behaald evenals de zwemmers die de onderdelen 100m vrijeslag, 100m schoolslag en 50m rugslag hebben afgewerkt. De basketbal en volleybal heren en dames, zijn vandaag ook in actie gekomen. De basketballers hebben verloren met 39 – 72 met als tegenstander Paraguay. De dames die het hebben opgenomen tegen Brazilië, hebben verloren met 13 – 56. De volleybalsters hebben hun partij niet kunnen omzetten in winst met een score van 0 – 3, waarbij de tegenstander Chili was. De heren hebben van Paraguay verloren met 0 – 3. De Braziliaanse zaalvoetballers wisten Suriname te winnen met 6 – 0. Op donderdag 05 december komen de volgende sporten uit: specials kogelstoten, zwemmen, schaken, Suriname – Paraguay & Ecuador – Suriname) en basketbal dames Chili – Suriname.

More
articles