Judokas behalen 4 bronzen medailles tijdens Consude

De judoka’s Leonie Williams, Leontine Williams, Jahdiel Redout en Damian Kemper, hebben op dag 3 van de Consude Games in Paraguay, 4 bronzen medailles voor Suriname kunnen binnenhalen. Samen met de bronzen medaille van Ronald Green, 80m sprint specials, die hij op dag 2 van de games heeft binnen gehaald, heeft Suriname nu 5 medailles in de wacht kunnen slepen. De zaalvoetballers hebben tegen Peru verloren met 0 – 1. De schakers is het niet gelukt om te winnen van Brazilië. Zij hebben met 0.5 – 3.5 verloren. De zwemmers hebben ook geen finaleplekken weten te behalen op de onderdelen 50m vrije slag en 200m wisselslag. Op het onderdeel verspringen hebben de specials ook geen finaleplekken weten te behalen. De volleybalheren en dames, zijn vandaag ook in actie gekomen. De dames hebben verloren tegen Bolivia met 0 – 3 en de heren met 1 – 3 tegen Chili. Ook voor basketbal kwamen de dames en heren in actie. De jongens hebben tegen Chili verloren met 47 – 77 en de dames tegen Uruguay met 30 – 32.

Op woensdag 04 december komen de volgende sportonderdelen in actie:
08:00u Atletiek
08:00u Schaken Suriname – Peru
09:30u Basketbal heren Paraguay – Suriname
09:30u Zaalvoetbal Suriname – Brazilie
10:00u Zwemmen
10:00u Judo
11:45u Volleybal dames Chili – Suriname
17:30u Basketbal dames Suriname – Brazilie
19:00u Volleybal heren Paraguay – Suriname

More
articles