Ronald Green behaalt eerste bronzen medaille voor Suriname tijdens Consude

Op dag 2 van de Consude Games, heeft Ronald Green met 80m sprint voor specials, de eerste bronzen medaille voor Suriname binnen gehaald. De games in Asunción, Paraguay zijn zondag 1 december gestart met een openingsceremonie en duren tot 6 december. De Surinaamse schakers zijn vandaag ook in actie gekomen. Zij hebben het mogen opnemen tegen Uruguay en Chili. Tegen Uruguay hebben ze een overwinning behaald met 4 – 0 en tegen Chili verloren met 0.5 – 3.5. De zaalvoetballers zijn vandaag voor de eerste keer in actie gekomen en hebben de wedstrijd tegen Uruguay verloren met 2 tegen 6. Ook de dames volleybal en basketbalspelers van Suriname die Peru als tegenstander hadden, hebben geen winst kunnen binnenhalen. De dames volleybalspelers hebben met 0 – 3 verloren en de dames basketbalspelers met 21 – 42. De zwemmers is het vandaag ook niet gelukt om finaleplekken te behalen bij 100m vlinderslag en 50m schoolslag.

More
articles