Juwelierszaak exporteert mogelijk goudstaven

Op sociale media circuleert er een promofilmpje van een juwelierszaak in Paramaribo waar er vermoedelijk goud wordt opgekocht en verwerkt tot goudstaven om vervolgens geëxporteerd te worden. In de video wordt de juwelierszaak Dennis Lee genoemd en wordt ook het pand in beeld gebracht. Directeur van de juwelierszaak Dennis Lee, weerspreekt in gesprek met De West enige betrokkenheid te hebben bij het promofilmpje. “Ik weet niet van waar het filmpje komt”, zegt de directeur. Hij zegt dat het vermoedelijk om een andere juwelierszaak gaat gevestigd aan de Wilhelminastraat. De redactie heeft getracht nadere informatie te verkrijgen. Echter kwamen wij niet op een andere juwelierszaak genaamd Dennis Lee dan op de eerstgenoemde lokatie. In het filmpje wordt er uitsluitend Mandarijn gesproken en wordt er stapsgewijs het proces van opkoop tot sieraden en goudstaven getoond.

More
articles