Sudhar en Kampoe terug van achterstand om toch de wedstrijd te winnen

Alle vier teams die aan het begin van de 1e ronde voorstonden, hebben verloren. Olaria stond 19 pnt voor tegen Sudhar. Victorie stond 25 pnt tegen BSamboys. Openbaar Groen stond 15 pnt voor tegen Kampoe en SMC stond 5 pnt voor tegen Pintoboys. Voor al deze ploegen ging het mis in de 3e en 4e ronde. Sudhar won van Olaria met 81 -71. Olaria nam een 19 pnt voorsprong die werd vergroot naar 23 pnt in de 2e ronde, maar in de 3e en 4e ging het helemaal mis. Sudhar kwam ijzeresterk terug en won de 3e ronde met 27 -8 en de 4e ronde met 29 – 15. Hoogste score Sudhar was voor de jarige Ajay. Sewnandan en Sunil. Gkoel. 33 pnt. Hoogste score Olaria: George. Soekhai – Fariq. Tangali 22 pnt. Kampoe won van Openbaar Groen met 89 – 66. Openbaar Groen leidde met 15 pnt na de 1e ronde. Kampoe kwam sterk terug in de 3e en 4e ronde en won deze 2 rondes met 30-11 en 30 -11. Hoogste score Kampoe Chaitram.Prasad. – Dinesh. Hardin en Dara. Ramcharan – Manodj. Timal 28 pnt. Hoogste score Openbaar Groen Ricardo. Watamaleo. – Raoul. briekveld 18 pnt . BSamboys won van Victorie met 82 – 76 . Victorie stond na de 1e ronde met 25 pnt voor en gaf deze grote voorsprong uit handen. BSamboys kwam sterk terug in de overige 3 rondes.  Hoogste score BSamboys: Omperkash. Beharie. – Radjish. Ramlal 24 pnt. Hoogste score Victorie: Judith. Grauwde – Emanuel. Etman.  en Hugo. Starke – Ronald. Sanvisi 21 pnt. Pintoboys won in een gelijk opgaande wedstrijd van SMC met 79 – 73 . SMC stond na de 1e en 2e ronde voor met 5 pnt, maar daarna in de 3e en 4e ronde keerde het getij. Hoogste score Pintoboys: Dewnath. Alakramsingh – Jerome de la Fuente 22 pnt. Hoogste score SMC: Roberto. Janbahadoer – Nawien. Changoer 27 pnt. SMC won de inhaalronde van de gestaakte wedstrijd waarbij de jury een verkeerde beslissing heeft genomen met 82 – 75 en SMC protest had getekend met 19- 16 en ook de wedstrijd met 7 pnt. Vandaag, donderdag 31 oktober, spelen ‘t Hofje – Shaktie; Toppers – Trekkers; Openbaar Ggroen – Kolibrie EN Formula – Bsamboys.

More
articles