3 Surinaamse bodybuilders klaar voor IFBB wereldkampioenschappen in Spanje

Surinaamse Pro bodybuilders Wendel ‘Lé Monstro’ Setropawiro, Eddy Wilson en Soepe Koese, zullen dit weekend deelnemen aan de IFBB wereldkampioenschappen in Barcelona, Spanje, welke gehouden worden van 1 t/m 3 november. Twee weken geleden hebben ook Wilson, Koese en Setropawiro op het podium gestaan tijdens de IFBB Elite Pro Madrid bodybuilding wedstrijd. In deze klasse zaten 20 deelnemers. Wilson en Koese drongen door tot de top 10. Setropawiro werd niet geplaatst en eindigde als 19e. De wedstrijden in Spanje zijn voor alle gekwalificeerden bodybuilders in de wereld in de 90 kg klasse en boven 90 kg open klasse, Bikini, Wellness, Master klasse mens fysiek en Classic bodybuilding.

Het wordt Setropawiro zijn 16e bodybuildingwedstrijd in veertien maanden. Na deze wedstrijd zal hij een rustperiode inlassen. ‘’Ik ben zelfs heel tevreden met mijn behaalde prestaties sinds september 2018 tot nu, november 2019. “Ik ben steeds gemotiveerd, dedicated en zelfverzekerd. Ik ga voor mijn droom. Mijn boodschap voor alle nieuwe atleten: als je een droom hebt, werk ernaar toe. Ik weet dat het soms moeilijk is als je geen support heb, maar probeer uit jezelf ervoor te gaan. Wie had gedacht Dat ik zover zou komen. I made my dream come true”, aldus Lé Monstro’. Ook Wilson en Koese hebben heel goede prestaties geleverd de afgelopen jaren.

More
articles