Lichaam neergeschoten Braziliaan ligt drie dagen in weer en wind

Het lichaam van een 26-jarige Braziliaan heeft drie dagen in weer en wind in een boot gelegen. De recherche van Oost, kreeg op 21 oktober een melding van een schietincident te Papaiston. Ter plekke trof de politie de Braziliaan aan met een schotverwonding aan zijn bovenbeen.
De man overleed aan overmatig bloedverlies. De politie van Lawa Ka-banafo, kreeg van de politieleiding te horen dat er geen middelen waren om het lichaam naar Paramaribo over te brengen. De politie van Lawa Kaba-nafo beschikt niet over een koelruimte en liet het lichaam daarom in een boot liggen. Pas na drie dagen werd het lijk vervoerd en konden zij het afstaan aan de nabestaanden in Paramaribo, die zorgden voor de begrafenis. Er is geen obductie gepleegd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

More
articles