12e CuraSur masters basketbaltoernooi

Van 27 oktober tot en met 2 november duurt het 12e CuraSur masters basketbal toernooi, dat gehouden wordt in de Ismay van Wilgen Sporthal. De deelnemende teams zijn: Faverey Boys met toppers als: Vasco Tonck, Vincent Bhola, Sergio de Jong, Bruce Zamuel, Oscar Patterson, LL Berkleef, Milton Calor, Vincent Mussendijk, Earnie Green, Diego Chin a Sen. Team Usa met Mike Patel en Rineo Vlijter. Curaçao met Gino Kembel. Sporthal Boys met o.a: Jason Oron, Andy Hooghart, Claudius Straal, Ludwig Belgrave. Guyana, Frans Guyana en Team Switie uit Nederland met Henk Mack Nack, Anthony van Eijk. Op donderdag 31 oktober organiseert de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA), ook een Youth Clinic in de Ismay van Wilgen Sporthal vanaf 15:00 uur voor basketbalspelers tussen 13 en 18 jaar. Deze wordt verzorgd door Michael Patel en crew. De finale is op vrijdag 1 november en op 2 november wordt het afgesloten met een groot feest op Colakreek.

Stand:

38+ Poule A

  1. Faverey Boys 2 gespeeld – 2 gewonnen – 4 punten
  2. Georgetown Masters 2 gespeeld – 1 gewonnen – 3 punten
  3. Curaçao Masters 2 gespeeld – 0 gewonnen – 2 punten

38+ Poule B

  1. Sporthal Boys 2 gespeeld – 2 gewonnen – 4 punten
  2. Rockcity Hoops 2 gespeeld – 2 gewonnen – 4 punten
  3. A.S.C.V.G. Guyane 2 gespeeld – 0 gewonnen – 2 punten
  4. Team Swietie 2 gespeeld – 0 gewonnen – 2 punt

Dit zijn de laatste voorronde wedstrijden.

De nummers 1 spelen vrijdag de finale, de nummers 2 spelen dan voor de 3e plaats, de nummer’s 3 gaan voor de 5e plaats en nummer 4 uit Poule B eindigt als nummer 7 overall.

38+ Rockcity Hoops – Team Swietie (Poule B) 65-52

Topscorers:

Rockcity Hoops: J Allen 11 punten, Rineo Vlijter 10 punten

Team Swietie: Earl Sabajo 21 punten, Hesdey Lenz 15 punten.

More
articles