Sudhar alleen aan kop na moeizame zege op Openbaar Groen

De ploeg van Sudhar is alleen aan kop in de troefcall competitie. Sudhar heeft een 6 pnt voorsprong op zijn naaste concurrenten Toppers, Kampoe, Palmboys en Formula. Sudhar won in een spannende ontmoeting van Openbaar Groen met 87 – 77. Het was Openbaar Groen dat een 16 pnt voorsprong nam in de 1e ronde, maar Sudhar kwam sterk terug in de 2e ronde en nam een 4 pnt voorsprong die werd uitgebreid in de laatste ronde naar 10. Hoogste score Sudhar: Arvind. Jiawan. – Dewananad. Sheoratan. 27 pnt. Hoogste score Openbaar Groen: Chris. Ligeon. – August. Gemin. 29 pnt. De wedstrijd BSamboys – werd gestaakt doordat SMC hevig protesteerde, omdat zij bij het begin van de 4e ronde het oneens was met de beslissing van de jury, uit protest speelde SMC de laatste ronde niet. Het tuchtcollege zal zich hierover buigen en zo snel mogelijk een beslissing nemen. Victorie won in een taaie ontmoeting van Trekkers met 78 – 74. Victorie startte fris en nam een 20 pnt voorsprong in de 1e ronde. Deze werd met man en macht verdedigd tot de laatste ronde. Hoogste score Victorie: Severinus. Horb. – Roy. Luitjes 19 pnt. Hoogste score Trekkers: Rahiem. Kurban. – Adely 25 pnt. Olaria won ook de cruciale wedstrijd tegen Pinto boys met 84 – 80. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarbij Olaria aan het langste eind trok. Hoogste score Olaria: George. Soekhai – Samir. Gobind 24 pnt. Hoogste score Pintoboys: Jerome de la fuente – Chatis. Naipal 22 pnt.

Programma donderdag 24 oktober: Ekta – Kolibrie, Formula – “t Hofje, Toppers – Shaktie, Palmboys – Trekkers.

More
articles