15 atleten nemen deel aan Stage of Champions IV in Guyana

De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB), is gisteren met 15 atleten vetrokken naar ons buurland Guyana. Zij zullen vandaag deelnemen aan de Stage of Champions IV, georganiseerd door de Camille’s Academy Stage of Champions IV Fight to the Finish. De atleten zijn: Melitia Galimo, Tatitana Bawon en Jo Pereira (Bikini Fitness). Fabian Wehl, Jermain Karg en Sergio Holwijn, de top drie A klasse van de afgelopen nationale kampioenschappen, Faizel Pinas, Shown Roberts en Jermain Wielsen (bodybuilders). Randal Haakmat, Rudolf Getrouw (Classic Physique). Sergio Rampersad, Tristano Pawirodihardjo, Fernando Krak en Riandino Josafath (Men’s Physique). De deelnemers komen uit vijf landen: Guyana, Suriname, Antigua en Barbuda, Barbados en Trinidad en Tobago. In de afgelopen jaren hebben onze atleten goede prestaties geleverd tijdens deze wedstrijden. Soepe Koese schreef in 2016 de Stage of Champions op zijn naam, Wendel Setropawiro in 2108. Bij de dames waren het in 2016 en 2017 Galimo en Stefani Tjon A San, Bikini Fitness-winnares.

More
articles