Suriname neemt wederom deel aan internationale paardenrace in Hongarije

Op 20 oktober aanstaande neemt Suriname wederom deel aan de internationale paardenrace als onderdeel van de Nationale Gallop in Boedapest, Hongarije. Net als in 2018 en in 2017. (Suriname won in 2017 brons), is ons land uitgenodigd om op dit grootse evenement, dat ook in cultureel, toeristisch en culinair opzicht, de moeite waard is. Hoewel het de derde keer is dat Suriname deelneemt, is het nog steeds bijzonder nieuws dat Suriname op deze positieve manier bekendheid verwerft op een internationaal platform. Jockey is ondergetekende en team captain is Antoinette Busropan. Het gaat hier om meer dan een paardenrace, want het evenement heeft ook tot doel de economische, culturele en politieke relaties tussen de deelnemende landen te versterken. Er is een speciaal pamflet ontworpen om Suriname op diverse gebieden (cultuur, toerisme, handel, paardensport) te promoten in Centraal Europa.

More
articles