WILLEN EN KUNNEN

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Willen en kunnen we de drugscriminaliteit in ons land wel op een effectieve en efficiƫnte manier aanpakken, waardoor we niet langer als zeer verdacht doorvoerland in het buitenland worden aangemerkt?

Continue ReadingWILLEN EN KUNNEN

VHP doet aangifte tegen minister Hoefdraad

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

De VHP heeft vandaag, woensdag 16 oktober, aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie van overtreding van de Wet op de Staatsschuld. Deze wet is bedoeld om burgers te beschermen tegen buitensporig leengedrag door regeringen. De VHP heeft de procureur-generaal verzocht om conform artikel 140 van de grondwet, te vorderen bij De Nationale Assemblee dat minister Gillmore Hoefdraad van Financiƫn, in staat van beschuldiging wordt gesteld.

Continue ReadingVHP doet aangifte tegen minister Hoefdraad
Read more about the article Kort geding tegen wijziging kiesregeling
Vandaag is de vordering tegen de wijziging van de Kiesregeling ingediend namens PRO, Setie Sranang Politieke Partij , STREI! en Alternatief 2020 bij het kantongerecht.

Kort geding tegen wijziging kiesregeling

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Advocaat Antoon Karg heeft gisteren namens de politieke partijen PRO, Setie Sranan, Strei! en Alternatief 2020, een kort geding tegen de staat aangespannen tegen de wijziging van de kiesregeling. Aan de kortgedingrechter is verzocht om de wijzigingen buiten toepassing te laten bij de komende verkiezingen.

Continue ReadingKort geding tegen wijziging kiesregeling

St. Vincentius Ziekenhuis weerspreekt sluiting

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

De Raad van Bestuur van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ), weerspreekt elk bericht waarin gesteld wordt, dat er sprake van zou zijn dat het ziekenhuis gaat sluiten. De Raad van Bestuur van het ziekenhuis, betreurt het dat op een online nieuwssite, er een ingezonden stuk is geplaatst met de vraag als het SVZ nog dit jaar wordt gesloten.

Continue ReadingSt. Vincentius Ziekenhuis weerspreekt sluiting
Read more about the article Rijstexport naar Venezuela gestart
Vanuit de haven van Nickerie wordt 30.000 ton rijst ingeladen voor de export naar Venezuela.

Rijstexport naar Venezuela gestart

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Met de export van 30.000 ton witte rijst naar Venezuela, is maandag vanuit de haven van Nieuw Nickerie een begin gemaakt. Onder het toeziend oog van districtscommissaris Nisa Kurban-Baboe van Nickerie, de Venezolaanse ambassadeur in Suriname, Olga Diaz, Ramon Abrahams van het Kabinet van de President, en ex-minister Suresh Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij, werd de eerste tranche van 3.000 ton geladen in de boot die nu in de haven ligt aangemeerd.

Continue ReadingRijstexport naar Venezuela gestart