Natio speelt vandaag tegen St. Vincent

Het Surinaamse Nationaal Voetbalteam (Natio) speelt vandaag tegen St. Vincent. In deze wedstrijd kan de ploeg van bondscoach Dean Gorre, in ieder geval geen gebruikmaken van Joshua Elshot. De middenvelder van Leo Victor is geblesseerd. Keeperstrainer Jack Mangalie: ‘’Hij heeft last van zijn knie. Hij zal niet in actie komen, sterker nog, hij is niet mee. Naast Elshot is ook Misidjan niet van de partij.’’ Desondanks is het team van Gorre vol vertrouwen. ‘’De stemming in onze selectie is bijzonder goed, de jongens kennen elkaar goed en we hebben uitgebreid de tactiek met ze doorgenomen. De spelers hebben nu weken met elkaar getraind en samengespeeld en hebben echt plezier samen. Ze hebben als doel om de komende jaren gezamenlijk stappen te maken. Ze weten en begrijpen dat ze mooie dingen kunnen bereiken met elkaar. Veel van hen zullen ook al de Gold Cup van 2021 in het hoofd hebben zitten, aangezien dat een hoogtepunt in hun carrières kan worden’’, zegt Mangalie. Dit meldt de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) op hun Facebook pagina.

More
articles