October 7, 2019


Team Lockdown wint ‘Master of the Streetz’ basketbaltoernooi


October 7, 2019

Team Lockdown heeft het 3×3 Master of the Streetz Heerenstraat Edition basketbaltoernooi gewonnen afgelopen zaterdag 5 oktober. Het 3×3 toernooi werd georganiseerd door de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) en was bedoeld voor jongens onder de 23 jaar. Team Lock-down, bestaande uit Xaviero Struiken, Roger Play-fair, Chaief Wielingen en Serdinio Roze-wijn, ging naar huis met de hoofdprijs van SRD 2000. Brosky’s, bestaande uit Taryg Melcherts, Emile la Rose, Andrew Blijd en Chayf Elburg, eindigde op de 2e plaats en werd beloond met SRD 1500. Het basketbaltoernooi viel onder het Heerenstraat Festival, dat vanaf dit jaar een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249