Surinamer aangehouden in Jamaica met cocaïne

Op de Norman Manley International Airport in Jamaica, werd afgelopen dinsdag de 29-jarige Surinamer Wlodi Roche Becker aangehouden met in zijn bezit 12,5 kilo cocaïne. Becker, monteur van beroep, arriveerde rond 08.30 uur in Jamaica op een vlucht vanuit Trinidad en Tobago en was op doorreis naar de Bahama’s.
Becker wachtte op zijn volgende vlucht toen leden van de Narcotics Dvisions, zijn koffer controleerden, waarbij zij op 12,5 kilo cocaïne stuitten. De autoriteiten vermoeden dat een criminele organisatie bezig is een drugsroute te onderhouden tussen Suriname en de Bahama’s, omdat vorige week op de Bahama’s, een Surinaamse vrouw werd aangehouden met cocaïne ter waarde van 68.000 Amerikaanse dollar.
De drugs die in Becker zijn koffer werden aangetroffen, hebben een geschatte straatwaarde van 342.000 Amerikaanse dollars.

More
articles