September 16, 2019


Vluchtende criminelen rijden voetganger aan


September 16, 2019

Leden van het Korps Politie Suriname (KPS), hebben zondagmiddag bij een servicestation op de hoek van de Kwattaweg en de Van Idsingastraat, twee criminelen aangehouden die gevlucht waren in een auto. Tijdens hun vlucht reed het tweetal een vrouw aan die op dat moment nabij het Academisch Ziekenhuis de weg overstak. Bij het ter perse gaan van deze editie, was niet bekend hoe de situatie van het slachtoffer is. De criminelen hadden eerder op de dag een visverwerkingsbedrijf in Suriname beroofd van een grote som geld. De mannen gingen gewapend naar het visverwerkingsbedrijf, waar zij de bewaker aanvielen. De bewaker van het bedrijf werd daarbij gekneveld achtergelaten. Hij liep een steekverwonding op aan zijn rug. Vervolgens forceerde het tweetal de deur van het bedrijf, zodat zij toegang kregen tot de financiële afdeling. De politie heeft de banden van de vluchtauto kapot moeten schieten, omdat de verdachten niet reageerden op het stopteken en waarschuwingsschoten. De politie signaleerde de rovers in de Washingtonstraat, maar in plaats van te stoppen, voerden die hun snelheid op bij het zien van de politie.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249