September 11, 2019


EBS waar blijft het herstel?


September 11, 2019

Op maandag 9 september rond 03.00 uur in de ochtend, knalde een uit de koers geraakte personenwagen tegen een elektriciteitsmast van de EBS, geplaatst pal tegenover het pand nummer 12 aan de Waterkant. De auto belandde na de botsing midden op de weg op zijn zijkant. Omstanders snelden de inzittende te hulp en die kon zichtbaar ongedeerd de auto verlaten. We zijn inmiddels zeker twee dagen verder en de EBS is nog niet verschenen om de zaak ter plekke te herstellen. De bedrading die niet los geraakte van de mast, hangt er thans onverantwoordelijk laag en langs de overige monumentale panden bij. Hopelijk komen de werkers van de EBS ten spoedigste om de zaak weer volledig te herstellen.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249