1000 kg coke uit Suriname onderschept in Wales

In Wales (Verenigd Koninkrijk) heeft een samenwerking tussen de Britse en de Spaanse politie geleid tot de onderschepping van 1 ton cocaïne (coke). Uit onderzoek is gebleken dat de drugs zijn op-gehaald in Su-riname. De Brit-se en de Spaan-se politie hebben acht maanden gedaan over het onderzoek. Zes Britten zijn op heterdaad betrapt. Zij werden op 27 augustus voor de kust van Wales door de politie aangehouden op een boot genaamd ‘Bold’. De boot vertrok van Spanje over de Atlantische Oceaan naar Suriname met als eindbestemming het Verenigd Koninkrijk. Beide politie-eenheden werkten sinds de-cember vorig jaar samen op grond van de bewegingen van twee van de zes bendeleden. Al bij de koop van de boot werden zij in de gaten gehouden door de autoriteiten.

More
articles