August 24, 2019


Vakantieworsteltoernooi Nickerie Ghoerahoe en Dos Santos leveren hoofdpartij


August 24, 2019

De hoofdwedstrijd in het Vakantietoernooi van de Surinaamse Worstel Federatie (SWF) op zondag 25 augustus in Nickerie gaat tussen de nationaal zwaargewicht-kampioen Fernando Ghoerahoe van WV Meerzorg en Rodolfo dos Santos van SC Tatami. Het NTC Sportcomplex zal op haar grondvesten schudden, wanneer de zeer ervaren Ghoerahoe het zal opnemen tegen de krachtpatser met Braziliaans bloed. Eerder in het jaar won Dos Santos van Marciano Tsang, wat hem dan een wedstrijd tegen de kampioen opleverde. Tijdens dit Vakantietoernooi staan er maar liefst 20 wedstrijden op het programma. Tsang van WV Commewijne komt uit tegen Mohamed Chiragali van Hind-Keserie. Chiragali maakt hiermee zijn comeback maakt. Ook de lichtgewichtkampioen Nawien Bepat zal in actie komen. Vermeldenswaard is dat er veel jeugdwedstrijden op programma staan, waarbij de clubs als Jai Hind, Meerzorg en Shuriken veel atleten hebben afgevaardigd. Het geheel begint om 13.00 uur. Speciaal voor dit toernooi is naar Suriname afgereisd de Nederlandse scheidsrechter Ron Visser, die ook een referee re-freshment clinic heeft verzorgd voor onze arbiters. Tijdens het Vakantieworsteltoernooi zullen de arbiters praktijkervaring opdoen. Verder zal ook de video-challenge geherintroduceerd worden. Worstelaar                          Club                       –              Worstelaar                          Club Kiran Hardoel                     Shuriken              –              Iwan Ghoerahoe              Meerzorg Moenish Jawalapersad  Jai Hind                 –              Joshua Salim                      Shuriken Suradj Channai                  Shuriken              –              Romario Wirjadi                Meerzorg Sharwan Bondhoe           Hind-Keserie      –              Robertino Donk                Meerzorg Jamil Tomopawiro           Meerzorg            –              Kamlesh Jawalapersad  Hind-Keserie Shakeel Chotekhan         Meerzorg            –              Manish Channai                Jai Hind Noeteshkaran Ghirrao   Jai Hind –              Lorenzo Khedoe               Shuriken Rohit Isrie                            Meerzorg            –              Dhiradj Debidien              Hind-Keserie Sahil Satram                       Meerzorg            –              Avinash Baldew                Shuriken Chanish Channai               Jai Hind –              Kishan Bhola                      Commewijne Dean Khedoe                    Shuriken              –              Toeshaal Tathoe               Jai Hind Jair Ramkisoen                  Jai Hind –              Atish Satram                      Meerzorg Moenish Jawalapersad  Jai Hind                 –              Ritesh Debidien                Hind-Keserie Vikash Hiraman Jai Hind –              Antonio Troenodikromo               Commewijne Stephan Brunings            Commewijne     –              Sercinio Sabajo Tatami Soeradj Kowlesar             Jai Hanoeman    –              Awierish Jagan                  Jai Hind Ralitsa Nijman                   Meerzorg            –              Esha Autar                          Shuriken Sahil Satram                       Meerzorg            –              Arun Jibodh                        Jai Hind Nawien Bepat                   Jai Hind –              Jino Daniel                          Tatami Mohamed Chiragali         Hind-Keserie      –              Marciano Tsang                Commewijne Rodolfo dos Santos         Tatami                  –              Fernando Ghoerahoe    Meerzorg

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249