Troefcallkoplopers winnen

Formula en Toppers blijven samen met Palmboys en Sudhar na vijf speelrondes aan kop in de troefcallcompetitie. Formula won donderdag vrij makkelijk van Openbaar Groen met 91-49. Al in de eerste ronde nam de latere winnaar een 12 punten voorsprong die werd vergroot naar 31 punten in de derde ronde. De hoogste score  bij Formula kwam van Harry Bhoelan en Amrish Balkaran met 27 punten. Bij Openbaar Groen waren dat August Gemin en Luciën Samuel met 14 punten.

Toppers had het moeilijk tegen Kolibrie, maar won uiteindelijk met 75-68. De ploeg startte goed, maar zag een marge van 6 punten verkleind worden naar 3 punten in de derde ronde. Echter, Toppers won ook de laatste ronde met 4 punten verschil en daarmee ook de wedstrijd. Toppers: Mano Vasilda/ Allan Forster en Marlon Reding/Hendrik Soerokromo 21 punten. Kolibrie: Jules Keerveld/Armand Dewkindan 20 punten.

Pintoboys wees Shaktie in een gelijkopgaande partij met 78-65 terug. Pintoboys bouwde in het eerste bedrijf een voorsprong van 14 punten op en verdedigde deze tot het einde. Het koppel Ronny Nanan/Jerome de la Fuente had met 23 punten de hoogste score voor Pintoboys. Voor Shak-tie scoorden Himmenkumar Makhanlal en Mahesh Khaimraj met 20 punten het hoogst.

Ekta walste over ‘t Hofje en won met 90-65. Ekta verruimde een voorsprong van 14 punten naar 25 punten. Bij deze ploeg kwam de hoogste score (29 punten) van Dewnarain Birtantie en Roy Mangal. ‘t Hofje zag Orassio Wartes en Rifka Schattevo met 19 punten de grootste bijdrage leveren.

Programma dinsdag 27 augustus:  Pintoboys-Sudhar; SMC-Palmboys; BSamboys-Kampoe en Olaria-Formula.

More
articles