August 21, 2019


Aanhoudingen in berovingszaak PPS


August 21, 2019

De redactie verneemt uit welingelichte bronnen dat in de berovingszaak van het beveiligingsbedrijf PPS, er inmiddels aanhoudingen zijn verricht. In de avond van zaterdag 10 augustus, hebben drie gewapende criminelen een overval gepleegd op het bedrijf, waarbij zij een groot geldbedrag buit hebben gemaakt. Er zijn huiszoekingen verricht die ertoe hebben geleid dat drie mannen en een vrouw in beeld werden gebracht Onder de verdachten bevindt zich ene R.C, zoon van een ex-militair officier, die in het verleden een leidinggevende functie moet hebben bekleed binnen de CIVD. De verdachte heeft een link met een ander beveiligingsbedrijf in Paramaribo-Noord, dat recent vaker in opspraak is geweest. Het geldbedrag is niet aangetroffen.