Happy Evita Girls klopt Merodia ruim

Happy Evita Girls was zondag met 8-1 te sterk voor Merodia bij de voortzetting van de vrouwen voetbalcompetitie. Happy Evita Girls boekte de klinkende zege na een 4-1 voorsprong bij de rust. De partij tussen Transvaal en Robinhood werd vanwege de regen uitgesteld.

De competitie wordt aanstaande zondag 11 au-gustus voortgezet met de partij tussen Athena en Transvaal om 16:30 uur en Robinhood vs Merodia om 18:30 uur. Beide duels worden in het Dr. Ir.F.Essed Stadion afgewerkt.

Op zaterdag 3 augustus heeft de vrouwen commissie van de SVB een aanvang gemaakt met de U-15 en de U-17 competitie voor meisjes. De wedstrijden worden op het Owru Cul complex gespeeld en de wedstrijdduur is 2×20 minuten. Een team bestaat uit 6 speelsters. Behalve de bestaande verenigingen doen ook scholen mee aan deze competitie.

De uitslagen van de zaterdag 3 augustus zijn als volgt: U-15: Merodia-Transvaal 7-4 (3-1) en Willy Girls-SVV 2-2 (0-0).

U-17: Athena-Happy Evita Girls 3-2 (2-1) en Berkeveldschool-Mulo Geyersvlijt 3-2 (2-1).

Op zaterdag 10 augustus wordt dit toernooi voortgezet.

More
articles