Natio vertrekt zondag naar Nederland

De nationale voetbalselectie vertrekt zondag voor een trainingskamp in Nederland. Deze periode duurt van 29 juli tot 9 augustus. Natio zal tijdens dit trainingskamp spelen tegen Almere City (2 augustus), Telstar (6 augustus) en RKSV Leonidas (8 augustus). Het trainingskamp is ter voorbereiding op de wedstrijden van Suriname in de B-divisie van de Nations League van september tot oktober en november aanstaande. Bondscoach Dean Gorré ging op een gisteren be-legde persconferentie nader in op het bezoek aan Nederland. Zo maakt Stefano Rijssel geen deel uit van de selectie. Rijssel bevindt zich overigens reeds enige tijd in Nederland. Verder maken zijn ploeggenoten van Robinhood ook geen deel uit van de selectie. Robinhood heeft namelijk Concacaf verplichtingen. De verwachting is dat Gleofilio Vlijter, Roscello Vlijter, Dimitri Apai en Serginho Profijt zich in Nederland aansluiten. De spelersgroep bestaat uit: Obrendo Huiswoud, Miquel Darson, Anduello Amoeferie, Sergino Eduard, Cerezo Haabo en Okino Wens allen van Inter Moengo Tapoe. Ivanildo Misidjan, Albert Nibte, Joshua Elshot, Jeame Naana en Gilberto Cronie van Leo Victor. Ronaldo Kemble, Zerguinho Deira, Rievaldo Doorson en Gilberto Cronie van Leo Victor. Cherwien Doorson en Earvin Tjon A Loi van West United. Donnegy Fer (Ports-more United, Jamaica), Renzo Akrosie (SNL),

More
articles