Verrassingen bij start troefcallcompetitie

Bij de start van het troefcallseizoen 2019 zijn er enkele verrassende uitslagen genoteerd. Warming-up kampioen Toppers moest met 68-78 het onderspit delven tegen Pintoboys.

Topperes startte sterk en nam in de tweede ronde een 15 punten voorsprong. Echter keerde het tij in de derde ronde voor Toppers toen twee koppels met 14- om 9-2 verloren, waardoor Pinto-boys nu een marge van 6 punten had. Deze werd in de laatste ronde uitgebreid naar 10 punten. Hoogste score: Toppers:  John O’Bryan/ Glenn Halfhide 23 punten. Pintoboys: Raymond Jiwalal/Amitkoemar Hanoeman met 24 punten.

‘t Hofje startte het seizoen voor het eerst sinds het bestaan van de club met een overwinning door BSamboys met 88-67 te verslaan . ‘t Hofje nam in de eerste ronde een voorsprong van 11 punten, die werd verruimd naar 16 punten. De hoogste score bij de winnende ploeg kwam van Johan Shakison en Haroen Bodha met 25 punten. Bij BSamboys scoorden Kisoorkoemar Beharie en Premnath Biharie met 22 punten het hoogst.

Trekkers verraste vriend en vijand door Shaktie met 85-61 te kloppen. Het was vanaf de eerste ronde een eenrichtingsverkeer. Trekkers vergrootte een marge van 8 punten, eerst naar 15en later zelfs 25 punten. De hoogste score kwam van de koppels Wim Pooters/Armand Cruden van Trekkers met 31 punten en Max en Ashwin Soekhai (Shaktie) 16 punten.

Olaria won met 75-62 makkelijk van Openbaar Groen. Olaria nam bij de start meteen een voorsprong van 14 punten en verruimde die in de tweede ronde naar 17 punten.  Hoogste score: Olaria: Marciano Sastro/Aniel Bhageloe 24 punten. Openbaar Groen: Dinesh Khargoe/Manisingh Sewdajalsingh 22 punten.

Wedstrijdschema donderdag 25 juli:

SMC-Kolibrie

Formula-Sudhar

Victorie-Ekta

Palmboys-Kampoe

More
articles