Tweede Courtyard Corporate Soccer Cup voor de deur

De tweede editie van de Corporate Soccer Cup van de Courtyard Marriott Paramaribo’s Children’s Foundation (CCFS) staat voor de deur. Dit evenement is voorzien voor zaterdag 24 augustus aanstaande in Owru Cul Sportcentrum.

Dit Corporate Soccer Tournament is een initiatief van Courtyard Marriott Paramaribo’s Children’s Foundation en SVB-bondscoach Dean Gorré.

De eerste CCFS Corporate Soccer Cup vond vorig jaar plaats in oktober.

The Courtyard Children’s Foundation zet zich in om bewustwording te creëren voor de situatie van Surinaamse kinderen in nood en fondsen beschikbaar te stellen om hulp te kunnen bieden aan deze kinderen.

De stichting werkt rechtstreeks met verschillende tehuizen in Suriname die zich ontfermen over mishandelde, minderbedeelde, kansarme en zieke kinderen. Het bestuur van The Courtyard Children’s Foundation heeft als missie de kinderen in nood te identificeren en hulp aan te bieden. De hulp kan van alles inhouden: medische hulp, zorg, begeleiding en materiële hulp.

Alle opbrengsten van het evenement gaan uiteraard naar een goed doel.

Geïnspireerd door het Marriott platform voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid: Serve 360: Doing Good in Every Direction, waarbij personeel van Marriott Internationaal over de gehele wereld zich inzet voor het welzijn van de wereld, heeft Courtyard Marriott Paramaribo het initiatief genomen Surinaamse kinderen in nood te helpen middels de Courtyard Children’s Foundation.

“Niets is belangrijker voor een land dan de gezondheid en welvaart van haar kinderen, zij zijn onze toekomst “ zegt Egon von Foidl, General Manager van het hotel tevens oprichter van de Foundation.

De CCFS werkt rechtstreeks met verschillende tehuizen in Suriname die zich ontfermen over mishandelde, minderbedeelde, kansarme en zieke kinderen en werkt ook samen met andere organisaties die hetzelfde doel hebben. De board van The Courtyard Children’s Foundation heeft als missie de kinderen in nood te identificeren en hulp aan te bieden. De hulp kan van alles inhouden: medische hulp, zorg, begeleiding en materiële hulp.

Het hotel is momenteel bezig bezig de gasten erbij te betrekken door ze de gelegenheid te bieden USD 3 te doneren aan de foundation tijdens het reserverings proces en de gasten in de gelegenheid te stellen mee te helpen in elke vorm dan ook, tijdens hun verblijf in Suriname. “We zijn een jonge organisatie en hebben nog veel werk te doen en vinden het fijn om onze gasten erbij te betrekken en ze bewust te maken dat zij ook een belangrijke rol spelen bij de toekomst van de kinderen van ons land”, zegt  von Foidl.

More
articles