SCVU en Yellow Birds strijden om finaleplek

SCVU en Yellow Birds strijden vanavond om 20:00 uur in de Anthony Nesty Sporthal om een plek in de finale van de heren hoofdklasse basketbalplay-offs. De stand in de best-of-five halvefinaleserie tussen de twee teams is momenteel 2-2. Het gaat om de finalisten van het vcrig seizoen. Yellow Birds won die best-of-five finaleserie toen met 3-2 en is nu dus de titelverdediger. De ploeg uit Zorg en Hoop won in de reguliere competitie alle drie ontmoetingen tegen SCVU, maar startte de play-offs tegen de rivaal uit Uitvlugt met een 76-77 nederlaag na verlenging. In de tweede partij wonnen de Gele Vogels met 70-63 en game 3 werd het 59-56. SCVU forceerde een beslissingsduel door game 4 zondag met 78-59 te winnen. De winnaar van deze serie treft in de finale Ruckers, dat De Schakel in vier wedstrijden versloeg. Voor Ruckers is het de eerste play-offs en meteen ook de eerste finaleplek.

More
articles