July 22, 2019


Na piranha-aanval: Eigenaar Ayo moet zich verantwoorden


July 22, 2019

Afgelopen zaterdag is D.S (naam be-kend bij de red.) het slachtoffer geworden van een aanval door piranha’s op het vakantieoord Ayo. Volgens het slachtoffer was hij aan het zwemmen in de Surinamerivier toen hij plotseling aan zijn voeten werd gebeten. Hij werd per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoedeisende Hulp in Paramaribo. Buurtbewoners geven aan dat het niet de eerste keer is dat iemand gebeten is door piranha’s. Het personeel van het secretariaat Para verklaart tegenover de krant, dat de eigenaar van het recreatieoord opgeroepen zal worden ter verantwoording.

-door Yves Kloppenburg-

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249