July 22, 2019


Bedrijfskosten noodzaken aanpassing prijzen frisdrank


July 22, 2019

Fernandes Bottling Company heeft de prijzen van haar dranken wederom verhoogd. Volgens Bryan Renten, directeur van Fernandes Bottling Company, nemen de kosten in het bedrijfsleven toe. Volgens hem is Fernandes vrij laat met de aanpassing van haar prijzen. Niet lang terug hebben de Surinaamse Brouwerij en Rudisa ook hun prijzen aangepast vanwege de hoge kosten. Integendeel met wat beweerd wordt, zegt Renten dat het bedrijf geen problemen heeft met zijn productielijnen. Hij geeft aan dat Fernandes zorgvuldig omgaat met prijsstijgingen, omdat de verhogingen nog steeds betaalbaar moeten blijven voor de consumenten. De verhoging gaat vanaf morgen in. De prijzen van de 250 ml Fernandes softdrink, 350 en 591 ml Fernandes sodawater, Minute Maid Pulpy en Dasani, zijn niet verhoogd. Een 350 ml pet softdrink kost nu SRD 4.75, de 591 ml pet softdrink SRD 6 en een 1.5 liter soft, SRD 11.50. De mededeling van de verhoging is gegeven aan alle winkeliers van Fernandes in Paramaribo en Nickerie. -door Priscilla Kia-