Uitstel en wijziging wedstrijden SVB Eerste Divisie

De wedstrijdcommissie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) heeft enkele van de komende duels in de Eerste Divisie gewijzigd c.q. uitgesteld.
Dit vanwege de trainingsstage van Natio van 28 juli tot en met 9 augustus aanstaande in Nederland waarbij er 3 oefenwedstrijden zullen worden gespeeld. Verder ook vanwege het feit dat Robinhood op 31 juli en 7 augustus in het kader van de Concacaf League 2 wedstrijden zal spelen: Op 31 juli in Suriname en op 7 augustus op Haïti.
WBC-Leo Victor van zaterdag 27 juli zal worden gespeeld op woensdag 24 juli om 20.00 uur in het André Kamperveen Stadion. Robinhood-Papatam gaat van zondag 28 juli naar vrijdag 26 juli om 20:00 uur in het Dr.Ir.F.Essed Stadion. Nishan’42-Botopasi van vrijdag 26 juli zal nu worden gespeeld op zondag 28 juli om 16:30 uur in het Dr. Ir.F.Essed Stadion.
De volgende wedstrijden zullen worden uitgesteld: Inter Moengo Tapoe-Transvaal (was gepland voor zondag 28 juli in het Ronnie Brunswijk Sta-dion); PVV-Inter Moengo Tapoe (was gepland vrijdag 2 augustus in het Dr.Ir. F.Essed Stadion) en Leo Victor-Robinhood (was gepland zondag 4 augustus in het Dr.Ir.F.Essed Stadion).
Vanavond nemen WBC en Nishan’42 het om 20:00 uur tegen elkaar op in het André Kamperveen Stadion. Woensdag won PVV bij de start van de 28ste speelronde met 2-1 van SNL.

More
articles