Jeugdcompetitie SVB in volle vaart

Het einde van verschillende competities van de SVB nadert, zo ook die in de jeugdklassen. De competitie bij de jeugd worden dan ook in volle vaart voortgezet. De uitslagen van het afgelopen weekend zijn als volgt:

U-9: TAS’19-Adonai 1-0 (1-0). TAS’19: Ignio Silva de Jesus. Puwa Nani-Voorwaarts 3-3 (2-1). Puwa Nani: Kenyi Achong, Thiago Allas en Ilaino Kompai. Voorwaarts: Jayden Francis, Joshua Samson en Isel Soebai. Anu-bus Warriors- Blue Oase 3-0 (2-0). Anubus Warriors: Amario Mussendijk, Kenneth Saiman en Damien Wattien. ABSO-Oase 1-1 (0-1). AB-SO: Xuavie Kluis. Oase: Joel Currie. TAS-Adonai 2-0 (2-0). TAS: Giorgio Javinde en Aryanto Padma.

U-11: De Rest-Voorwaarts 1-0 (0-0). De Rest: Joao Lagoia da Silva. Bintang Lair-De Rest 6-1 (4-0). Bintang Lair: Kaleb Derby (3x), Illmarcho Bruno, Revuillio Samson en Kennito Tuinfort. De Rest: Serfinio Kassels. Puwa Nani-Anubus Warriors 4-1 (3-0). Puwa Nani: Jael Kartokario, Giorgio Lang en Fabregas Troenoardjo en Jesaja Wilson (eigen doelpunt). Anubus Warriors: D’Angelo Nibte. TAS-Oase 1-1 (1-0). TAS: Essien Darson. Oase: Matthew Bab. Blue Oase-NSA 3-0 (1-0). Blue Oase: Joshua Brondenstein, Ismael Mijnals en Miglicio Williams. ONA-AC Puwa Nani 8-1 (4-1). ONA: Aquiel Kasanawi (5x), Ryan Alexander (2x) en Joshua Kasnipan. AC Puwa Nani: Albry Adelaar. Happy Boys-Prekash 2-1 (1-1). Happy Boys: Ishaan Bhageloe en Gervinho Pad-monatpodo. Prekash: Silvinhio Atmo.

U-15: TAS-Oase 2-2 (0-0). TAS: Shalton van der Kast (2x). Oase: Raniro Dayala en Jason Baasaron. Puwa Nani-Transvaal 0-0. Leo Victor-NSA 5-2 (2-1). Leo Victor: Jamal Lodik (2x), Yannick Janssen, Alvaro Keizer-weerd en Joel Matabadal. NSA: Jeremaya Ramnarain (2x). Robinhood-Voorwaarts 8-3 (2-1). Robnhood: Fre-derik Alert (3x), Faiz Burnet, Varun Kasiram, Linga Mendosa, Chickhere Zandveld en Ravello Zijler. Voorwaarts: Bjorn Ost (2x) en Jordro Jordan.

U-17: SNL-Puwa Nani 2-0 (0-0). SNL: Ignatio Asaf en Gianni Petrusi.

U-20: Robinhood-SNL 3-1 (0-0). Ro-binhood: Chesron Aloewel, Iveraldo Pengel en Jamilhio Righters. SNL: Harley Haas.

More
articles