July 7, 2019


Eerste vlucht Copa Airlines naar Suriname een feit


July 7, 2019

Copa Airlines zal nieuwe verbindingen en meerdere reismogelijkheden bieden aan Surinamers om zaken te doen, aldus Timothy Mendonca, Head of Corporate Planning en Development van de Johan Adolf Pengel luchthaven. De Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines, zal de route onderhouden tussen Panama en Suriname. De eerste vlucht is zaterdag aangekomen rond 15.30u op onze luchthaven. Vanuit Panama kunnen passagiers meer dan tachtig bestemmingen bereiken. Copa Airlines biedt passagiers de mogelijkheid om te vliegen naar Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Mendonca zei eerder, dat Suriname zwaar gepromoot wordt in de magazines op de luchthaven in Panama en op de overige vluchten van de Copa Airlines. Met een vermogen van 14 miljoen passagiers op jaarbasis, is Copa Airlines de grootste speler binnen de luchtvaartsector in de Amerika. De afgelopen week zijn tien jonge influencers en twee journalisten afgereisd naar Panama, om Surinamers een beeld te kunnen geven wat het land te bieden heeft.