Showbiz Tori. Leuk om te weten !!

De Surinaams Nederlandse musicalacteur Juneoer Mers meer bekend als Baby, komt later deze maand naar Suriname. Hij gaat samen met de artiesten Zu B, Sagar Malik en de zangeres Jennifer Bhagwandin optredens verzorgen. Mers is bij velen bekend met de Surinaamse Entertainmentgroep 2FamousCrw.

De nieuwe song tevens de eerste voor dit jaar van zanger en songwriter Byciel Watsaam, wordt deze maand gelanceerd. Het lied dat ‘Fa Na Fa’ heet, is heel anders dan we gewend zijn van deze artiest. We zijn benieuwd!!

Er zijn enkele veranderingen in de Miss en Mister Tropical Beauties Verkiezing gepleegd. De talentenronde wordt op 4 juli bij het Who Are They event gehouden. Bij de finale show die op 4 augustus plaatsvindt, worden de top 3 talenten aan het publiek gepresenteerd.

De hoofdprijs van het Maranatha Scholieren Songfestival is een trofee in de vorm van een microfoon, vervaardigd uit aluminium, roestvrij staal, brons en verguld in 22 karaat goud. De finale van het songfestival wordt op 20 juli in de Anthony Nesty Sporthal gehouden.

De Nederlandse filmproducent Moving Dreams, gaat een film maken over de Surinaamse schrijver, activist en verzetsstrijder Anton de Kom. Anton de Kom (1898-1945) was geboren in Suriname, maar bracht het grootste deel van zijn leven in Nederland door.

Het populaire radioprogramma Tap A Dek van het radiostation B104.1, bestaat dit jaar precies vijf jaar. Het programma dat door de dekoloog Cedric van Samson, wordt gepresenteerd is van maandag tot en met vrijdag te beluisteren op de zender.

More
articles