June 12, 2019


Bewustwording over borstkanker blijft noodzaak


June 12, 2019

De Stichting Pink Ribbon Suriname start in juli aanstaande wederom een bewustwordingscampagne middels een reeks spraakmakende muziektheatervoorstellingen in Theater Thalia. De stichting heeft regisseur Ivan Tai-Apin bereid gevonden met de actrice Helianthe Redan een monoloog te schrijven en te presenteren onder begeleiding van de gitarist Jason Eduwaiti. De muziektheatervoorstelling Mohini, fighting against time, zal in de periode 16 juli t/m 22 juli worden vertoond in Theater Thalia. Er zullen in deze reeks drie voorstellingen in de ochtend worden gehouden voor middelbare scholen en twee avondvoorstellingen voor het groter publiek. De première, het PINK CARPET Event, vindt plaats op vrijdag 19 juli om 20.00 uur. Dit event is een speciale fundraisingsactiviteit in de vorm van een VIP-voorstelling. Het laatste PINK CARPET Event vond plaats op 9 maart 2013, bij het eenjarig bestaan van Stichting Pink Ribbon Suriname. De grote stand-up comedian Jandino Asporaat, kwam speciaal over om een fantastische show in de Royal Ballroom neer te zetten. De komende periode zullen Meriam Irving-May, bestuurslid van de Stichting Pink Ribbon Suriname en Ivan Tai-Apin, de verschillende media bezoeken als speciale PR-activiteit. De kaartverkoop start op dinsdag 2 juli a.s. De erevoorzitter van Pink Ribbon Suriname, Karin Refos, die deze Stichting in 2012 oprichtte, na zelf een periode van borstkanker achter de rug te hebben gehad, zal middels sponsoring via STAS International, Strategic Communication and Branding, de productie en communicatie van het PINK CARPET Event ter hand nemen.