May 17, 2019


Natio U-23 start training voor Olympische kwalificatie


May 17, 2019

De nationale U-23 selectie zal op dinsdag 21 mei aanstaande een aanvang maken met de trainingen. Deze selectie zal van 17 tot en met 21 juli aanstaande deelnemen aan de Olympische kwalificatiewedstrijden. De volgende spelers zijn opgeroepen zich op dinsdag 21 mei om 17:30 uur aan te melden voor de training in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Doelverdedigers: Rivaldo Soesman              West United Damelcio Fer                     Robinhood Rufaro Adipi                       Transvaal Verdedigers: Ronaldo Kembel Transvaal Michiel Revales  WBC Doniel Wijdenbosch         Robinhood Uranus Morris                   Bintang Lair Zerguinho Deira Transvaal Svensson Feller  Transvaal Middenvelders: Abraham Graves               Robinhood Isiah Helstone                   Robinhood Brian Elshot                       Leo Victor Sorencio Juliaans              Transvaal Jamilhio Righters              Robinhood Jeame Naana                    Leo Victor Aanvallers: Rivaldo Doorson               Transvaal Alvaro Verwey                   Voorwaarts Gilberto Cronie                 Leo Victor Ayad Godlieb                     Robinhood Jetro Rees                          Leo Victor Rouche Rosebel                Robinhood Ivenzo Comvalius             Transvaal De trainers zijn Dean Gorré (hoofdtrainer) en de assistenten zijn Eugéne Verwey en Werner Blackson.