May 15, 2019


Halvefinalisten vrouwenbeker bekend


May 15, 2019

De halve finalisten van de SVB vrouwen bekercompetitie zijn bekend. Het gaat om Happy Evita Girls, Transvaal en Athena (beste verliezer) en Robinhood. De voetbalsters van Transvaal wonnen maandag met 7-2 van Merodia, na een 2-1 ruststand. Pamela Ansoe en Cynthia Sital scoorden elk twee keer voor de winnende ploeg, terwijl Sabrina Righters, Ushadevi Sewkaran-sing en Xaviera Mac Donald (auto goal) de andere treffers voor hun rekening namen. Livana Hasselnook en Ultra Weegman vonden het net voor Merodia. De bekercompetitie bij de vrou-wen ging op zaterdag 11 mei van start met het duel tussen Happy Evita Girls en Athena. Happy Evita Girls won na een 1-1 rustscore uiteindelijk met 2-1 door doelpunten van  Saffira Hoogdorp en Andaya Land-veld. Orthea Riley scoorde voor Athena. Op vrijdag 17 mei neemt Ro-binhood het om 18:00 uur in de halve finale op tegen Happy Evita Girls. Om 20:00 uur krui-sen Transvaal en Athena de degens. De speellokatie is het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. De finale is op woensdag 22 mei om 19:00 uur.