Lidbondentoernooi van start

In het Fred Derby Sportcentrum van Tourtonne All Stars (TAS) is vanmiddag een aanvang gemaakt met de 14e editie van het SVB Lidbondentoernooi, dit jaar het SVB/Roy Boedhoe’s Enterprise Lidbondentoernooi geheten. De opening lag in handen van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB) in samenwerking met de Commissie Lidbonden. De eerste partij van het toernooi ging tussen Sentea (kampioen NGVB/TAS) en Wanhatti (semi-kampioen Kwatta Sport Bond).

Zowel gewoonlijk komen de deelnemende vereniging uit 5 regio’s: Regio Oost, Regio Zuid, Regio Noord, Regio Midden en Regio West. Elke region telt twee poules.

In poule A van Regio Oost zitten: Marijke Dorp (kampioen Albina), Blue Wings (kampioen Commewijne), The Scorpions (semi-kampioen Meerzorg) en de kampioen van Moengo (nog niet bekend). Poule B bestaat uit: Real Bergi (semi-kampioen Albina), Happy Boys (kampioen Meerzorg), Black Tiger (semi-kampioen Commewijne) en de kampioen van Meerzorg (nog niet bekend).

In Regio Oost beginnen de wedstrijden zondag 5 mei: 15:00 uur The Scorpions-Marijkedorp (op Meerzorg); en 17:00 uur Happy Boys-Real Bergi (op Meerzorg).

Regio Zuid: Poule C: OSV (kampioen Para), FC Klaas (kampioen Brokopondo) en Tramos (semi-kampioen Domburg). Poule D: SV Felu (kampioen Domburg), Inter Wakie (semi-kampioen Brokopondo) en Real Meursie (semi-kampioen Para). Zaterdag 4 mei: 16:30 uur op Para Real Meursie-SV Felu en zondag 5 mei 16:00 eveneens op Para: OSV-Tramos.

Regio Noord: Poule E: Sentea (kampioen NGVB), Wan Hatti (semi-kampioen KSB) en SV Guanini (semi-kampioen SVCB).

Poule F: Puwa Nani (semi-kampioen NGVB), SV Sophia (kampioen KSB) en SV Van Dijk (kampioen SVCB). Zaterdag 4 mei 16:00 uur Sentea-Wan Hatti (TAS-veld) en zondag 5 mei 12:00 uur: Puwa Nani-Sophia (TAS) veld.

Regio Midden: Poule G: SVW (kampioen LSO), FTN (semi-kampioen WSO), Sea Boys (kampioen LSB) en Real Koewarasan (semi-kampioen SOLO). Poule H: Sunny Point (kampioen WSO), Highway Star (semi-kampioen LSO), Real Leiding (kampioen SOLO) en Bangu Muda (semi-kampioen LSB). Zondag 5 mei: 15:00 uur FTN-Real Koewarasan (WSO); 16:30 uur High-way Star-Bangu Muda (LSO) en 17:00 uur Sunny Point-Real Leiding. Dinsdag 7 mei 20:00 uur SVW-Sea Boys (LSO).

Regio West: Poule I: Real Saramacca (kampioen SSB), Burning Boys (semi-kampioen Coronie), Prekash (semi-kampioen Nickerie) en Bintang Me-rah (kampioen Wageningen). Poule J: Groningen (semi-kampioen SSB), OSOS (kampioen Coronie), De Ster (kampioen Nickerie) en Arsenal (semi-kampioen Wageningen). Zaterdag 4 mei: 16:30 uur: Real Saramacca-Prekash (Saramacca). Zondag 5 mei: 16:30 uur Groningen-De Ster (Saramacca).

More
articles