April 11, 2019


Eerste steenlegging nieuwbouw GODO


April 11, 2019

De eerste steen is donderdag 4 april j.l. gelegd voor de bouw van het nieuwe GODO kantoor aan de Keizerstraat te Paramaribo. Het gebouw zal naast het reeds bestaande pand in het centrum aan de Keizerstraat komen te staan. Er zullen diverse afdelingen in gehuisvest worden die door de enorme groei van de afgelopen jaren, niet meer passen in het bestaande gebouw. Door de nieuwbouw is het mogelijk om alle afdelingen te accommoderen. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Raghoebarsingh Constructie Maatschappij N.V. en naar schatting zullen de werkzaamheden zes tot zeven maanden duren voordat de oplevering van het gebouw een feit is. Nadat GODO-directeur Percy Clenem, een korte toespraak heeft gehouden, hebben de langst zittende medewerkster Schelly Tjong-Ahin en oud-medewerkster Henna Monpellier, de eerste steen gelegd. Het is de tweede keer dat Monpellier, die met pensioen is, deze eer krijgt toebedeeld. Zij mocht ook bij de bouw van het eerste GODO pand aan de Keizerstraat, deelnemen aan de ceremoniële start. Ook Edwin Watson (bestuurslid), Frits Terlaan (oud-directeur GODO) en directeur Percy Clenem, dragen bij aan dit heuglijke feit door een steen te plaatsen voor de eerste muur van het nieuwe gebouw. Na een dankwoord van Rudy Wijdh, broer van de grondlegger van de Coöperatieve Spaar en Kredietbank GODO, Carlho Wijdh, wordt er getoost op een voorspoedig verloop van alle bouwactiviteiten. GODO feliciteert ook de leden met deze mooie stap, want mede dankzij hun geloof in de coöperatie, kan het nieuwe gebouw gerealiseerd worden.