SUMUENT brengt artiesten dichter bij fans

Stichting SUMUENT heeft als doel het ontwikkelen en zorgen voor erkenning van Surinaams talent in de ruimste zin van het woord. De projecten/producten van de stichting zijn op dit moment: de zingende boodschap en Upclose & Personal. Het doel van deze projecten is om de Surinaamse artiest(en) dichter bij hun fans te brengen en ze op een andere manier te belichten.
Een manier die voor de artiest ook nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Zo kan de artiest voor meer diepgang in het schrijven van zijn lyrics en voor meer tekstbeleving gaan in zijn nummer, maar ook in de compositie. Voor deze Uplose & Personal is gekozen voor Badderman. Op de vraag waarom, kunnen we antwoorden dat er simpelweg veel vraag naar hem is en het een onderdeel van onze projecten is de we de artiest blijven volgen. Zoals het concept al zegt: Upclose & Personal. (Van heel dichtbij en persoonlijk).
De artiest krijgt de mogelijkheid uit te leggen, hoe, waar en wanneer een nummer tot stand is gekomen. Is het biografisch, waargebeurd of fictie? Het is uitermate belangrijk dat de artiest meer leert over hoe hij vooruitgang kan boeken in zijn carrière. Daarvoor is het belangrijk dat er een biografie is, of wordt gemaakt om zijn of haar loopbaan in kaart te kunnen brengen. De artiest kan in de show zichzelf van een kant laten zien, die bij de normale optredens niet naar buiten komt. Informatie die normaliter niet wordt gedeeld, wordt nu bij deze gelegenheden wel aangesneden. Zo leren de fans en ook nieuw publiek, de artiest op een geheel nieuwe manier kennen.
Door middel van dit concept zorgen we niet alleen ervoor dat fans en nieuw publiek de artiesten van Surinaamse bodem leren kennen, maar ook dat we de artiesten blijven volgen en de gemeenschap op de hoogte houden van het wel en wee van de artiest. Van carrière moves, groei, hoogte- en dieptepunten.
Stichting SUMUENT probeert haar doel te bereiken door:
• Het opzetten van een website.
• Het verstrekken van informatie, website over de Surinaamse muziek en entertainment, met o.a. achtergrondinfo en biografieën.
• Het promoten c.q. presenteren van haar werkzaamheden middels verschillende media;
• Het aangaan van relaties met nationale en internationale instellingen en/of organisaties die de doelen van de stichting onderschrijven.
• Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het bovenstaande in de ruimste zin des woords verbandhouden, of daartoe bevorderlijk kunnen zijn voor zover wettelijk toegestaan.

More
articles