King Koyeba geeft na vijf jaar optreden in Klaaskreek

De Surinaamse Dancehall ster King Koyeba, meer bekend als Paramaribo Baas, die momenteel in België woont, komt in april weer naar zijn geboorteland voor het geven van een speciaal optreden. Dit vindt plaats op 20 april in zijn eigen dorp Klaaskreek in het district Brokopondo. Het gaat om een sport- en muziekfestijn op het Klaaskreekvoetbalveld. De sportactiviteiten vinden overdag plaats en de muziek in de avonduren.

King Koyeba wordt met een helikopter gevlogen naar het evenement, meldt de organisatie Big Up Promotion. De Surinaamse Dancehall King was in december al voor een kort bezoek in Suriname, toen trad hij op 5 januari bij het Opo Yari Festival in Intercity dance hal Pont. King Koyeba is nog steeds veel gevraagd. Dit is te merken aan zijn optredens. Voor zijn muzikale begeleiding in Suriname zorgt zijn oude band King Fayah Band. De Surinaamse Dancehall ster werkt in België ook aan zijn muziekcarrière. Naast muziek maken werkt hij om de eindjes aan elkaar te knopen, maar het liefst zou de Surinaamse dancehall-ster fulltime artiest willen worden.

More
articles